Garstman

Interim management
& Consultancy

Paardenweide 6
1902 SZ  Castricum

info@garstman.nl
tel: 0251 679630

 

 
 

Onze aanpak
Garstman IM&C biedt een nieuwe vorm van verzuimbegeleiding waarbij u, als leidinggevende, de regie behoudt. U kent uw werknemers immers het beste. Samen met uw HRM-functionaris wordt u actief begeleid door een ervaren bedrijfs- of verzekeringsarts. Deze arts selecteert u zelf uit ons team en wordt uw vaste aanspreekpunt. Hierdoor bent u verzekerd van een persoonlijke match en directe communicatie met onze organisatie.

Aanvullende diensten
Verzuim staat nooit op zichzelf en vereist een integrale aanpak. Daarom beschikt Garstman IM&C over een uitgebreid netwerk aan specialisten op het gebied van re-integratie, arbeidsomstandigheden, organisatieadvies, training en medische expertise. Allemaal inzetbaar, via uw vaste aanspreekpunt, om de verzuimproblematiek in uw organisatie effectief aan te pakken.

Bespaar kosten en vergroot uw succes
Door krachtige ondersteuning in combinatie met transparante afspraken en heldere communicatie ontstaat een slagvaardige aanpak van het ziekteverzuim. Dat scheelt tijd en bespaart kosten wat resulteert in een succesvollere bedrijfsvoering.

 

Terug naar verzuim